נוזלים בין שכבות קפסולה לאחר הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

30/05/2017 | 23:43 | מאת: תהילה

שלום רב, אני בת 22 וחצי. לפני כשנתיים עברתי ניתוח להגדלת חזה שעבר כשורה ללא בעיות מיוחדות. לאחר כשנה התחילו לי לחצים בשדיים כמעין "לחץ אווירי" ובאופן כללי אני לא יכולה מאז הניתוח לשכב על הבטן. הרופא המנתח בזמנו בדק ומישש וקבע שהכל תקין. כעת , שנתיים לאחר הניתוח חזרן הכאבים אך אגרסיביים למדי בשד ימין. לפי אולטרסאונד שד הטכנאית קובעת כי "בחלק חיצוני תחתון שעה 8 הודגם מעט נוזל בין שכבות הקפסולה אך אין עדות לקרע או דלף בשתל לא נצפה גוש סולידי או ציסטי" לסיכום בשד ימין ממליצה מעקב birads 2. מה הכוונה ? האם לדעתך עליי לעבור בדיקה מקיפה כגון MRI , ומה דרכי הטיפול המומלצות בנוזלים בין קפסולות והקלה בכאבים העזים ? תודה מראש ! חג שבועות שמח.

היי, ממליצה שתפני לכירורג הפלסטי שלך לשקילת החלפת השתל אם את סובלת כל כך.

מנהל פורום כירורגיית שד