דחוף עזרה םרולקטין תקין

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

20/05/2017 | 15:00 | מאת: הילוש

רמות תקינות של פרולקטין בדם שולל גידול בהיפופזהז? כלומר כשאר יש גידול יש גם עלייה מחייבת בפרולקטין ? במידה ואולטרסאונד שד תקין ורמות פרולקטין תקינות יש מקום למעקב או ברור נוסף מדוע יש חלב . אציין כי אני שלושה שבועות לאחר לידה ולקחתי כדורים לייבוש מיד לאחר הלידה האם יתכן שזה לא ייבש אותם מידי? שבגלל זה החלב יוצא בעת שאני לוחצת בשני הצדדים? ואם כן עד מתי זה נורמאלי? מתי אני אםסיק לייצר חלב ? בבקשה מוטרדת..

אין סיבה לבדוק רמות פרולקטין כ3 שבועות לאחר לידה בשל הפרשת חלב. זו תופעה תקינה. הפרשת חלב מהפטמות יכולה להימשך מספר חודשים. ממליצה לך לא ללחוץ על הפטמות ולגרות הפרשת חלב. זה ייפסק, אין סיבה לדאגה, שבת שלום

מנהל פורום כירורגיית שד