גוש בשד לאחר ביופסיה

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

16/05/2016 | 13:24 | מאת: אורית

לפני כשלושה חודשים בבדיקה עצמית גיליתי גולה בשד עשיתי ממוגרפיה ועקב רקמת שד צפופה הפנו אותי לאולטראסאונד ומשם הופנתי לביופסיה בגלל ממצא חשוד , תשובת הביוספיה הינה שהממצא הינו שינוי ברקמות השד לא גידול שפיר או אחר, לאחר הביופסיה ועד היום במקום בו עשו לי את הבדיקה נוצר סוג של רקמה קשה כמו מקום לאחר ניתוח האם זה קורה בדרך כלל? מה עליי לעשות? האם יש צורך בבדיקה נוספת, האם עליי לדאוג?

שלום לך, ישנם הרבה מקרים בהם בעת הביופסיה ישנו שטף דם פנימי באזור וכתוצאה מכך התקשות של האיזור שמלווה לרוב בסימן כחול על העור. לרוב לאחר כ3 חודשים אין זכר לכך, לעתים לוקח יותר זמן לחלוף. ממליצה לך לשוב לכירורג לבדיקה באם ללא שיפור. שבוע טוב!

מנהל פורום כירורגיית שד