האם שאיבת ביציות מגבירה סיכויים לחלות בסרטן השד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

16/09/2015 | 14:17 | מאת: מירי

שלום! אני רוצה לעבור תהליך שאיבת ביציות. זה כמו טיפול אחד או שניים של IVF זה אומר שאצטרך לקחת הורמונים במשך שבועיים (אולי אעשה שתי שאיבות) האם זה מגביר את הסיכויים שלי לחלות בסרטן השד? איזה בדיקות כדאי לעשות לאחר השאיבה?

שלום לך, תהליך שאיבת ביציות קצר כפי שאת מתארת- סביר שלא יסכן את השד שלך. מומלץ להיות במעקב קבוע של כירורג שד על מנת לאמוד על רמת הסיכון המשוקללת לך וליצור לך מעקב מסודר. בריאות שלמה, ילדים זה שמחה שנה טובה, דר' סמדר פקר- ניר

מנהל פורום כירורגיית שד