דוסטינקס וכאבים.........

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

21/01/2017 | 20:56 | מאת: שושי

שלום, אני בת 27.. נמצא אצלי לפני שבועיים מיקרואדנומה בהיפופיזה בגודל 5 מ"מ שמפרישה פרולקטין וגורמת לי לווסת לא סדיר. הרופא הביא לי לקחת חצי כדור דוסטינקס בתור התחלה פעם בשבוע. אתמול זו היתה פעם שניה שלקחתי והכדור הזה גורם לי לתופעות לוואי רבות. בין היתר גורם לי לכאבים חזקים בשד. היום הרגשתי כאילו לוקחים לי מספריים וגוזרים לי את הפטמה. יממה של תופעות לוואי שונות ואז עובר לי. אני לא יודעת מה לעשות.. מה אפשר לעשות? מה יהיה כשיעלו לי את המינון? תודה

היי, תצטרכי לדבר על המינונים ותופעות הלואי עם האנדוקרינולוג שלך.. בריאות שלמה!

21/01/2017 | 21:07 | מאת: שושי

תודה על התשובה... התור הבא אליו רק במרץ ולכן כתבתי כאן. אני מתלבטת אם להפסיק לקחת. בכל מקרה תודה רבה לך

לצערי איני יכולה לייעץ לך משום שהבעיה היא אנדוקרינולוגית ולא בתחומי.. לכן המלצתי לחזור אליו.

04/02/2017 | 23:29 | מאת: שושי

שוב שלום.. סליחה.. דיברתי עם האנדוקרינולוגית שלי טלפונית בחמישי שעבר והיא אמרה שהתופעות שאני מתארת לא מתאימים לכדור שאני שותה ובמינון שאני שותה (היא אמרה לי להמשיך לקחת למרות מה שאני חשה..) והיא המליצה לי בנוסף ללכת לבדיקת כירורג שד... אני קצת מתביישת מהבדיקה אף פעם לא הייתי.. האם זה נפוץ גידול בשד בגיל שלי (27)? סליחה על הילדותיות בשאלה לצערי אני חסרת בטחון עצמי וזה קשה לי להיחשף... מה לעשות?

הכדור אכן גורם לתחושת כבדות וגודש בשד לעתים, את מתארת כי הכאב קורה כשאת נוטלת את הכדור ולא בשאר ימי החודש ולכן נשמע גם קשור. הסיכוי לסרטן שד בגיל 27 נמוך, אך אם נומלץ לך להיבדק - לא כדאי להתעלם מכך. בריאות שלמה

מנהל פורום כירורגיית שד