גידול שפיר - האם גורם לשינויים?

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

17/01/2017 | 16:54 | מאת: שירלי

שלום, לאחר שבוע המודעות לסרטן השד בדקתי את עצמי וראיתי שהפיטמה בשד שמאל גדולה יותר ופתאום גם השד כבד ונפול. ניגשתי לכירוג אחרי כחודש והוא הפנה אותי לאולטרסאונד- שם מצאו ציסטה אך דירגו birads 2. שאלתי- האם גם גידול שפיר גורם לשינויים בפיטמה? אני חוששת...המליצו לי עוד חצי שנה מעקב אבל זה המון!

ראשית גידול שפיר בהחלט יכול לגרום לשינויים בשד משום שהוא תוספת לשד. שנית, אם את כה מודאגת כדאי שתפני שוב לבדיקת כירורג שירגיע את תחושתך. בריאות שלמה ושבוע טוב

17/01/2017 | 20:33 | מאת: שירלי

תודה רבה

מנהל פורום כירורגיית שד