ניצן שד ?................

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

10/05/2016 | 15:00 | מאת: גלית

שלום רב, לבתי בת השש וחצי יש כאב במישוש השד הימני ,כמו כן אני מרגידה מעין דיסק קשיח באזור העטרה ומעט מעליה,היינו אצל רופא ,הוא אמר שזהו ניצן השד,אך מקריאה באינטרנט הבנתי שניצן השד אמור להיות כדורי וקטן,אצלה כאמור הוא חורג מגבולות העטרה ופחוס,דואגת..מה לעשות? תודה

היי, אכן בסבירות גבוהה מדובר בצמיחת שד תקינה, לעתים נדירות ישנן גושים בשד והם שפירים. באם תלונות נמשכות וגוש גדל מומלץ על אולטראסאונד לשד. שבוע טוב, ד"ר פקר ניר סמדר

מנהל פורום כירורגיית שד