צבע עניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/09/2003 | 17:04 | מאת: מאיה

כל חיי היו לי צבע עניים כחול עמוק מאוד , לפתע לאחר הלידה שמתי לב שהעניים כאילו דהו מאוד והפכו אפורות בתחילה חשבתי שאני מדמיינת אך גם משפחתי וחברי הבחינו בתופעה המוזרה מכיוון שהגיונית צבע עניים לא משתנה בבגרות פניתי לרופא עניים שלא ידע לתת לי הסבר האם יש הסבר הגיוני לעניין ומה ניתן לעשות ?

06/09/2003 | 12:39 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למאיה שלום, אנא פני לפורום עיניים הרגיל. לדעתי- אם בדיקת עיניים מלאה כולל תגובת אישונים באור ובחושך תקינה, והממצא סימטרי בשתי העיניים, הייתי מסתפק במעקב בלבד. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה