נפיחות בעצב

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/09/2003 | 02:17 | מאת: מוטי הלל

שלום לדוקטור שמי מוטי הלל ויש לי בעיה לפני שנה ו 8 חודשים הלכתי לרופא עיניים ושלח אותי לאישפוז בבית החולים וולפסון גילו שיש לי נפיחות בעצב אחרי שהשתחררתי מהאישפוז כל שבוע עשיתי בדיקות הכל היה בסדר הנפיחות בעצב לא גדלה ולא קטנה עברו להם החודשים ובמעקב האחרון שלי הכתם שהיה לי בעין נעלם לגמרי כמעט התברר שהוא גם אצל הרופא נעלם כמעט זאת אומרת ששהוא כמעט נעלם לפי מה שאמר הרופא שמחתי כל כך כמעט ולא נישאר מהכתם אז אמרו לנו לבוא לבדיקה אחרונה וסיימנו ויותר לא חזרתי לשום ביקורת אחריי 4 חודשים בערך התגלה לי עוד כתם בעין אחרת נבהלתי הכתם לא היה ברור והוא הלך לאט לאט וגדל עד היום אחרי 10 חודשים כיום הוא הפסיק לגדול ואני אפילו חש שיפור איני יודע מה לעשות כי איני רוצה להתאשפז בבית נחולים וגם הטרחה שההורים שלי יצטרכו לעשות תהיה גדולה מדי אז החלטתי לא לספר לאף אחד ולחקות עד שהכתם יעלם כמו קודמו דוקטור אנא יעץ לי מה כדאי לעשות תשלח את התשובה לאי מייל של חבר שלי ששמתי פה תודה רבה מאוד מאוד

02/09/2003 | 09:14 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למוטי שלום, פנה לרופא עיניים לבדיקה והמלצה על המשך טיפול. דר. נוימן

03/09/2003 | 02:08 | מאת: מוטי

תודה רבה על עזרתך הרבה אבל הייתי שמח עם הייתה אומר לי עם כדי לי להמשיך את הטיפול או שכדי לי להמשיך בלי טיפול ועם אתה יכול להגיד לי מה יקרה עם אני לא ילך לטיפול תודב רבה מוטי הלל

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה