בירור עיבוד ומעקב בשל חשד ל CONE ROD DYSTROPHY

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/12/2016 | 10:08 | מאת: מרינה

שלום, לאחר בדיקת FULL FIED ERG לילד בו 5 נמצאו לקויים עם רושם לפגיעה רטינלית נרחבת המערבת הן ה-RODS והן את ה-CONS באבחנה מבדלת RP או CONE ROD DYSTROPHY. רופא עיניים שלנו שלח אותנו לבירור בבית חולים במחלקת עיניים לילדים ולשקול ביצוע בדיקות הדמייה נוספות כגון OCT או אולי FA וכן יעוץ גנטי.לאיזה בית חולים כדאי לפנות אשר מתמחה בבדיקות הללו? תל השומר או בית חולים שניידר? אולי בתי חולים נוספים.

16/01/2017 | 20:33 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ממליץ שתפני לפרופסור בנין בהדסה עין כרם. הוא עוסק בתחום הזה שנים רבות וידע לכוון אותך בצורה הטובה ביותר.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה