ניתוח פזילה לילדה בת 11

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/11/2016 | 23:13 | מאת: גיא סלומון

דר נוימן שלום רב. היינו אצלך מספר פעמים . מאוד מרוצים. יש לי שאלה. הבת שלי צריכה ניתוח פזילה. מנתח אחד הציע ניתוח שבו מנתחים את שתי העיניים לטובת התיקון והמנתח השני הציע ניתוח שבו מנתחים רק עין אחת. מה דעתך? האם יש שיטות טיפוליות שונות? האם בהכרח זה אומר שאחד המנתחים טועה? יש לך המלצה בעניין? תודה מראש. גיא

18/11/2016 | 09:41 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לגיא שלום לתשובה ספציפית, אנא השאר הודעה במרפאה עם הפרטים, ואחזור אליך כאשר התיק לפני, כי לכל מקרה יש את התשובות המתאימות לו. בכללי: ניתוחי פזילה מבוצעים בשתי העיניים או בעין אחת, שוב לפי המקרה. יש מקרים רבים בהם זה לא ממש משניה, ואפשר להגיע לתוצאה דומה בדניתוח חד או דו צדדי. שוב- תלוי בסוג הפזילה, בזויות בכיווני המבט השונים וכדומה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה