דתאמיצין וגירוד בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/11/2016 | 22:44 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור לפני כחודשיים וחצי גירד לי נורא העין ולאחר מכן שמתי קצת דתאמיצין ועבר לי לקצת זמן. ) אני בן 17.9 לאחר מכן חזר שוב ובחודש האחרון מגרד לי העין. הלכתי לרופא עיניים ואמר שכנראה איזשהו אלרגן קשור לזה ( בחיים שלי לא הייתי אלרגי לכלום ) ונתן לי טיפול אופטילסט אשר לא עזרו לי כל כך. אני כל הזמן מרגיש צורך לגרד ואני בכח לא עושה זאת. הדבר מלווה במעט אדמומיות בעין ורק מידי פעם ( כנראה אחרי שאני מגרד , אך אני לא בטוח ) מספר שאלות לי אלייך: 1. דתאמיצין אכן עוזר לי , אני רוצה לגמור את הבעיה אחת ולתמיד, למשך כמה זמן וכמה פעמים ביום לשים את הדתאמיצין ? 2. מה לדעתך גורם לגירוי בעין? גירוי זה גורם לגירוד ואני כל הזמן מתאפק לא לגרד. 3. אם לא דתאמיצין מה היית ממליץ לעשות? תודה

06/11/2016 | 22:51 | מאת: אנונמי

בנוסף דוקטור, רציתי לשאול האם שימוש בדאמיצין עלול להיות מסוכן ( בגלל הסטרואידים )? האם צריך לחשוש מהשימוש בו? זאת בהמשך לשאלה הראשונה שלי בדבר זמן השימוש בדתאמצין. בנוסף, את הדאמיצין לשמור במקרר?

12/11/2016 | 12:43 | מאת: ד"ר דורון נוימן

יש הרבה פורומים של מחלות עיניים למבוגרים, אלרגיות וכדומה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה