צילינדר המלצות שונות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/11/2016 | 09:06 | מאת: לני

שלום רב, מדובר בילד בן עוד מעט 10. שני רופאי עיניים מצאו צילינדר. האחד אותו צילינדר בכל עין, הרופא השני מצא צילינדר אחד גבוהה יותר בעין אחת וצילינדר אחד נמוך בעין השניה. שני רופאים , שתי דעות. מה עושים ? האם גוררים את הילד לרופא שלישי ? או אייך בוחרים גישה ?

12/11/2016 | 12:40 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללני שלום לא כתבת את הערכים, יכול להיות שאין הבדל משמעותי מבחינת ההשפעה על העינים בין התוצאות, למרות שהמספרים נראים שונים. אם באמת יש הבדל משמעותי, יש לך שתי ברירות: 1- חוות דעת שלישית. (לפעמים צריך...) 2-למצא רופא שאת סומכת עליו (רושם אישי, המלצות וכדומה), ואז פשוט לעשות מה שהוא אומר, בהנחה שהוא יודע מה שהוא עושה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה