משקפיים לילדה בת 8

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/10/2016 | 16:58 | מאת: זהבית עיני

היי, בתי בת ה8 קיבלה כעת משקפיים עם מספרים -3/4 ו-1 כלומר למרחוק. האם היא צריכה להרכיב את המשקפיים במשך כל היום? גם אם היא קוראת ספר או מכינה ש.ב. או רק בזמן שצריך לראות לרחוק? אני ממש מבקשת תשובה, זה חשוב לי. תודה

01/11/2016 | 19:01 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לזהבית שלום הכי נכון שתשאלי את הרופא שרשם את המשקפיים, לי חסרים נתונים (מה חדות הראיה לרחוק ולקרוב, עם ובלי המשקפיים? תלונות? פזילה עם או בלי המשקפיים) אם נניח שמדובר בקוצר ראיה (מינוס) במספרים שאמרת, והילדה רואה 6/6 עם התיקון, אז היא יכולה להסתפק בהרכבה לרחוק בלבד, או אם נוח לה יותר, שתרכיב כל היום. כאמור- הטוב ביותר שתתיעצי עם הרופא שרשם את המשקפיים דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה