צילינדר אצל ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/09/2016 | 16:15 | מאת: יסמין

שלום רב היינו בבדיקה שגרתית אצל רופא עיניים עם בתי (בת 4) . רופא אמר שיש לה צילינדר בשתי העיניים (1 ו- 0.75).חוץ מהצילינדר הכל היה תקין. רופא הזמין אותנו לבדיקה נוספת כעבור חצי שנה בשביל להחליט אם צריך להרכיב משקפיים. רציתי לדעת, האם צילינדר יכול גם להיעלם? האם מספרי הצילינדרים נחשבים לגבוהים? האם אפשר לעשות משהו שצילינדר יעלם. אודה לכל מידע בנושא, תודה רבה!

03/10/2016 | 21:57 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליסמין שלום, הצילינדרים יכולים להעלם עם הגדילה המספרים אינם גבוהים אין משהו שאת יכולה לעשות כדי לזרז את ההעלמות. הפרט החשוב שלפיו הרופא החליט קרוב לודאי על הטיפול: מה חדות הראיה עם ובלי תיקון. דר. נוימן

19/04/2017 | 07:55 | מאת: ערן

בני בן 4. סיטואציה דומה אבל צילינדר 1.5 בשתי העיניים. מה הסיכוי של מספר כזה להיפתר באופן טבעי? האם הרכבת משקפיים לא תמנע את התיקון הטבעי (המלא או החלקי) של הצילינדר? אגב, אין לנו היסטוריה של משקפיים במשפחה.

19/04/2017 | 07:56 | מאת: ערן

תודה רבה !

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה