ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/08/2003 | 11:46 | מאת: עומר

לאחרונה ביקרתי אצל ד.ר יאיר מורד אשר המליץ לי לעשות ניתוח פזילה. יש לי כמה שאלות: 1.האם יש סיכונים בניתוח פזילה? 2. האם יש חלופות לניתוח פזילה? אשמח אם תענו, עומר.

30/08/2003 | 13:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעומר שלום, כמובן שיש סיכונים, כמו בכל ניתוח (הן סיבוכי הרדמה והן סיבוכים עיניים). החלופות, אם יש, (לא תמיד יש), תלויות בסוג הפזילה, מידת ההפרעה הקוסמטית והתפקודית, תלות במשקפיים, חיבור דו עיני (במחינת אפשרות לתרגל) וכדומה. צריך לבדוק אותך כדי לענות באופן ספציפי למקרה שלך.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה