שאלה לגבי תרופה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/08/2003 | 20:52 | מאת: לימור

קיבלנו מרופא א.א.ג לשים טיפות של BORIC ACID 1.9% במינון 3 פעמים ביום 3 טיפות לתוך האוזניים שבהם יש צינוריות לאחר ניתוח צינוריות. הרוקחת אמרה שמזמן לא משתמשים בתרופה הזו ואין להשיג אותה היא אסורה לשימוש. השגתי את חומצת בור(של חברת ויטאמד)מסווג כטיפות עיניים בבית מרקחת אחר תאריך יצור 1985 תאריך תפוגה 10/2003 האם מותר עדיין להשתמש בה אפילו שנשאר חודש תפוגה? מה היא עושה? האם באמת אסור להשתמש בזה וזה אסור לשימוש?

29/08/2003 | 11:24 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללימור שלום, אין בעיה עם תאריך התפוגה. אם החומר הוא אותו חומר באותו הריכוז, לא משנה שזה מסווג כתרופת עיניים, בשני המקרים מדובר בשימוש חיצוני.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה