דמיעה עקב ישיבה מול מחשב.

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/08/2003 | 22:59 | מאת: איתי

שלום רב. לפני קצת פחות משנה קניתי מחשב חדש בו אני נוהג לשחק מדי פעם. במשחקי המחשב התמונות זזות די מהר ומרצדות מול העיניים. עד לפני כחודשיים לא הייתה לי בעייה אבל בזמן האחרון אני דומע רבות בעקבות הישיבה מולו. דבר זה גורם לי גם לכאב ראש קל הייתי אומר. אציין שאני רגיש לאור חזק ואני דומע גם בעקבות רוח חזקה. האם משקפיים יעזרו בישיבה מול המחשב ובכלל מדוע אני דומע ועיני כה רגישות?? תודה רבה!!

29/08/2003 | 11:21 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאיתי שלום, קרוב לודאי שאתה נוטה לסבול מיובש בעיניים (הרגישות לרוח), וכאשר אתה מרוכז במחשב, אתה קצת שוכח למצמץ. נסה להוריד את מסך המחשב יחסית לגובה העיניים שלך, (נותן מפתח עיניים קטן יותר), המנע ממזגן או מאוורר מול העיניים. בדיקת ראיה ותשבורת (לגלת רוחק ראיה, אם יש לך) גם היא במקום.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה