בן 7 עם דלקת עיניים אלרגית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/03/2016 | 00:20 | מאת: פנינה

שלום, לפני חודש וחצי בני בן 7 (ידוע כאלרגי לחלב) התחיל לגרד מאוד בעיניו. רופא ילדים הפנה לרופאת עיניים. היא אבחנה דלקת אלרגית והותחל טיפול בטיפות אופטילסט טיפה *2 ליום. אנחנו מוזמנים לביקורת בעוד שבועיים. היא אמרה שיקח זמן רב עד שתהיה הטבה. בינתיים אין כל שיפור. האם סביר? והאם יש עוד דרכים להקל? תודה.

22/03/2016 | 22:59 | מאת: ד"ר דורון נוימן

סביר, אבל קשה לענותספציפית בלי לבדוק את העיניים. דלקת אלרגית לא תמיד מגיבה לנסיון הטיפול הראשון. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה