שעורה כלואה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/03/2016 | 22:26 | מאת: תמר

בן 3 וחצי שנים יש לו שעורה כלואה קטנה יחסית בעין ימין בהתחלה היה דלקת ונפיחות בעין ואחרי חודש הופיעה השעורה כבר חודש וחצי היא נמצאת מה זה אומר והאם הדבר מסוכן ומה עושים ??? אני מאוד מודאגת

14/03/2016 | 14:15 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לתמר שלום, קומפרסים עשויים "כמו שצריך" (פעמיים 3 ביום, כל פעם 10 דקות, מטלית טבולה במים חמים, לטבול שוב כל חצי דקה כדי להבטיח חום קבוע), יפתרו את הבעיה. (אין צורך להיות "מאד מודאגת" בגלל שעורה, מדובר בבלוטת חלב שנסתמה והזדהמה, וכעת מחלימה לאיטה). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה