החזרת תשובה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/08/2003 | 07:27 | מאת: מזל

דר נוימן שלום רב קודם כל סליחה על הטעות עם השנים אלעד הוא בן 3.5 שנים ובגיל שנה הוא עבר אצל טיפת חלב בדיקת עינים וגם שם אמרו לי שיש לו בעין שמאל פזילה (שהעין הולכת לכוון העצם של העף במגביל לו) ועכשיו גם בגן הגננת העירה את צומת לבי ואמרה שהיא קוראת סיפור לילדים אז היא רואה גם את הפזילה הזו כרגע אני לא נמצאת בארץ ופשוט רציתי חוות דעת לדעת מה לעשות לגבי זה עם לקחת אותו לרופא או לבדיקת עינים ותודה רבה לך על תשומת הלב מראש מזל כהן

26/08/2003 | 21:43 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למזל שלום, כמובן שהוא צריך בדיקה מלאה כולל בדיקה עם טיפות הרחבה אצל רופא עיניים ילדים. הבדיקה תמצא אם מדובר בפזילה מדומה ואין צורך לטפל, או שיש בעיית פזילה אמיתית (עם או בלי רוחק ראיה) המצריכה טיפול. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה