תמיסות לעדשות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/12/2015 | 14:12 | מאת: מורן

דר נוימן שלום, ברצוני להתייעץ איתך האם לדעתך ישנה בעיה בלהזמין מהאינטרנט (כאן בארץ) תמיסות לעדשות מגע קשות כגון בוסטון (כמובן לאחר וידוא תאריך התפוגה). האם מרכיבי התמיסות דורשים תנאי אחסנה שעלי לחשוש מפני אי הקפדתם? למרות שזו לא ממש שאלה רפואית אין לי עוד מישהו להתייעץ איתו. תודה, מורן

23/12/2015 | 20:39 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למורן שלום מכיוון שאני לא עוסק בעדשות מגע, אני לא מכיר את התשובות לשאלות שלך. הכתובת שלך היא אופטומטריסט שעוסק בעדשות מגע (מר איוון הר מרעננה, למשל). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה