פזילה סמויה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/08/2003 | 15:52 | מאת: מזל

שלום רב ד'ר שמי מזל יש לי ילד בן 3.5 חודשים ונאמר לי בגן שלו כשקוראים לו סיפור אז העין שמאל יש לה פזילה סמויה אני יודע לך תוכל לתת לי בבקשה מידע לגבי זה ואם צריך לעשות משהו לגבי זה תודה רבה מראש מזל

24/08/2003 | 23:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למזל שלום, אני מניח שהילד בן 3.5 שנים ולא חדשים? אם שנים, ברור שהוא צריך בדיקת עיניים מלאה כולל תשבורת שתעה על שאלתך. (הוא היה צריך אותה כבר בגיל שנה כדי לאתר גורמי סיכון לעין עצלה, כל ילד צריך). אם הוא בן 3.5 חדשים, אנא כתבי שוב ותארי מה בדיוק אתם רואים, ואתייחס.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה