שעורה בעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/06/2015 | 16:05 | מאת: גלית

שלום רב, בתי בת 5 ו-10 חודשים. סבלה משערה בעין ימין אשר הייתה מלווה באודם ונפילות בעפעף עליון די מאסיביים. בהתחלה היה כאב ללא נפילות במשך יומיים- שלושה, לאחר מכן היה ביקור בברכה שאז התחילה הנפיחות. לאחר ביקור אצל רופא עיניים וקופמפרסים חמימים השערה התנקזה, יצאה מוגלה מלווה בדם ויום לאחר מכן הנפיחות ירדה. מה שנשאר - מעין בלט כתוצאה מהשעורה, ללא נפיחות. שאלה: האם זה נורמלי וצפוי לחלוף, ואם כן כעבור כמה זמן? ואם לא חולף, מה הטיפול?

15/07/2015 | 21:42 | מאת: ד"ר דורון נוימן

נורמלי, צפוי לחלוף, יכול לקרת חדשים (אנחנו מדברים על הגוש הקטן שנשאר בעפעף לאחר שהשעורה התנקזה), קומפרסים חמים יכולים לעזור גם לזירוז ההעלמות. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה