הרפס בעיניים?!

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/08/2003 | 14:59 | מאת: תמר

היתה לי דלקת עיניים רגילה שהפכה להרפסים בעיניים שגרמה לנזק בקרנית.הרופא אמר שהוא לא ראה דבר כזה האם ייתכן כי זה פגע לי בראיה ואתעוור? יש לציין שהיתה לי דלקת בקיבה וקיבלתי המון כדורים יכול להיות שזה מקור הבעיה? אני מתחננת לתשובה מהירה.

19/08/2003 | 10:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

שלום תמר, אנא פני לפורום עיניים הכללי. (רופא הממומחה לפגיעת הרפס בעיניים הוא דר. רוני נוימן, (אותו שם כמו שלי, אבל אין קשר משפחתי...). ניתן למצא אותו ב 9267642-03 או בספר של מכבי, בתל-אביב. הוא התמחה מספר שנים בארה"ב (בוסטון) במחלות עיניים זיהומיות ומאז עוסק בעיקר בתחום זה)

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה