איפה לומדים בארץ אורטופטיסטיקה (לא אופטיקה!)?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/08/2003 | 08:58 | מאת: מירי

10/08/2003 | 16:01 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למירי שלום, היו ויש דיבורים על בית ספר או לפחות קורס באורטופטיקה בארץ. אני לא יודע היכן זה עומד. פני אל גב' דניאלה לפידות במחלקת העיניים בביח שיבא, את יכולה להגיד לה שאני הפניתי אותך אליה, ( 5302874 זה המספר במזכירות המחלקה), היא ודאי תדע את התשובה.

11/08/2003 | 13:34 | מאת: עדנה רונן

ל-ד"ר דורון נוימן שלום רב, בהמשך לתשובתך ל-מירי בפורום זה, אבקש לתקן אינפורמציה לנושא אפשרויות לימוד אורטופטיקה - ניתן לקבל אצל גב' אביבה מאושר, יו"ר איגוד האורטופטיסטיות בישדאל, הנמצאת בקשר ישיר עם הגורמים המעונינים ויכולים לקדם את אפשרויות לימוד האורטופטיקה בישראל. טל' --8351620 04 בימי ג' ה'. גב' אביבה מאושר עושה מאמצים רבים לשיפור הקשר הבינאישי והמקצועי בין איגוד האורטופטיסטיות ומועצת האופטומטריסטים וכן איגוד רופאי העיניים. איגוד האורטופטיסטיות, צנוע ככל שהוא, עושה מאמצים רבים לשמור על הייחודיות של המקצוע והאיכות המקצועית של חברי וחברות האיגוד. בתודה עבור תשובותיך לנושאי עיניים ילדים-פזילה בפורום המעשירות, כל כך את גולשי הרשת ובעלי הענין בברכה עדנה רונן, אורטופטיסטית

07/12/2011 | 13:24 | מאת: חיים

גב' עדנה רונן-איך מגיעים אליך לבדיקה בב"ש? דרך כללית? דחוף 0522704509 086281406

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה