בדיקה אורטופטית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/12/2013 | 12:14 | מאת: נעמה

שלום רב, הופנתי ממומחה עיניים לבצע בדיקה אורטופטית, רופאת המשפחה שלי וכן הקופה בה אני מטופלת (לאומית) לא מכירים בדיקה זו ולא יודעים היכן או איך הפרוצדור של בדיקה זו. אני אשמח לדעת איפה מבצעים בדיקה זו והיכן אני יכולה לברר פרטים על כך. תודה רבה מראש

25/12/2013 | 14:32 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לנעמה שלום, בדיקה אורטופטית היא בדיקת פזילה. רופאי עיניים ילדים מבצעים אותה, וכן אורטופטיסטים/ אורטופטיסטיות שעובדות הן בקופות והן פרטי. אם את באיזור תל אביב, חפשי את גברת חנה קפלן דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה