היתפסות גלגל העין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/09/2013 | 10:22 | מאת: עמיחי

שלום ד"ר נוימן, ביתי בת ה - 7 התלוננה בליל אמש על כך שנתפס לה גלגל העין הימנית כאשר הוא בצד שמאל, התופעה קרתה מספר פעמים בזמן ששכבה לישון ובהיותה עייפה ( האם יש לכך קשר???) האם מדובר על תופעה מוכרת / בעיה הדורשת התערבות רפואית? מבקשים עצתך / המלצתך בנושא, תודה. עמיחי

29/09/2013 | 19:39 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעמיחי שלום, מסוג השאלות שלא ניתן לענות בלי לבדוק. יכול להיות שהיא מתארת תסמונת "בראון" בעין זו, אבל אין טעם לנחש-צריך לבדוק. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה