עויתות בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

03/08/2003 | 12:30 | מאת: מיקי

שלום רב, בני בן 5 ולפני כחודש הוא החל "לעשות פרצופים" . הוא מעקם את הפנים ומזיז את העיניים. הוא טוען כי העיניים כואבות לו. רופאת עיניים שבדקה טוענת כי יש ירידה קלה ביותר בראייה וזה לא מצריך משקפיים ולדעתה הוא עושה זאת מפני שנולד לו אח חדש לפני שמונה חודשים. מה עושים?

03/08/2003 | 23:32 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיקי שלום, כנס ל"חיפוש" בתפריט הכחול שלמעלה, וקרא את התכתובת (הרבה- בעיה שכיחה מאד) שהיתה לנו בנושא זה. (כנס לתוך המכתבים עצמם שאתה מקבל בתוצאת החיפוש כדי לקרא את כל התכתובת). בסופו של דבר- יעבור לבד, לא קשור למשקפיים, ועם כל הכבוד לרופאת העיניים שלכם, ייתכן שהדבר קשור להולדת אח קטן, אך בודאי שזו לא אבחנה אופטלמולוגית...

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה