שאלה לגבי ניתוחי פזילה בחו"ל

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/02/2013 | 14:04 | מאת: שי

שלום ד"ר נוימן האם תוכל להמליץ על מנתחי פזילה מהשורה הראשונה בחו"ל. עם עדיפות לאירופה. מדובר בניתוח פזילה בבוגר, לא ילד. תודה רבה

02/03/2013 | 23:36 | מאת: ד"ר דורון נוימן

באתר של AAPOS, תחת find a physician near you תמצא את כל מנתחי הפזילה בארצות הברית, מחולקים לפי מדינות. לפזילה במבוגר הייתי פונה אל DAVE GUYTON מבוסטון. יש גם רבים טובים אחרים. באירופה אני לא מכיר את המובילים דר. נוימן

30/03/2013 | 20:42 | מאת: טל

אינני מבין , למה להרחיק חצי כדור , בעוד שבארץ מנתנחים מהשורה הראשונה ע"ע ד"ר נוימן . גילוי נאות : נותחתי על ידו לפני כשמונה שנים , בהיותי בן 19 .

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה