דלקת עיניים + שקיות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/07/2003 | 13:09 | מאת: ליאת- אמא של נועה

שלום ד"ר נוימן, לבתי בת ה- 3.5 יש דלקת עיניים שקצת מדאיגה אותי יש לה שקיות קצת אדומות מתחת לעיניים. אתמול הייתי איתה אצל הרופא ילדים והוא אמר לי לשים לה טיפות עיניים ומשחת עיניים בלילה (סינטו), אבל יחד עם זאת אמר שזה נראה לו ויראלי. זה אומר שהמשחה והטיפות האנטיביוטיות לא יעזרו? ותוך כמה זמן זה אמור לעבור? האם זה יכול להתפתח למשהו יותר רציני שמחייב מעקב?? תודה, ליאת

29/07/2003 | 16:13 | מאת: ד"ר דורון נוימן

בדרך כלל מתחילים את הטיפול בדלקת עיניים זיהומית על ידי אנטיביוטיקה כפי שעשה רופא הילדים שלך. אם הזיהום בקטריאלי, האנטיביוטיקה תעזור, אם וירלי- ניתן להוסיף טיפול סטרואידלי מקומי. אם הדלקת לא תעבור בטיפול שהילדה מקבלת תו מספר ימים, פני לרופא עיניים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה