בלוטה קטנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/06/2003 | 06:41 | מאת: סיגל

ד"ר שלום לפני כארבעה ימים גיליתי כי לבתי הקטנה בת ה5 יש נפיחות ואודם בעפעף הימני וסברתי כי מדובר בהתחלה של שעורה לאחר יום האודם והנפיחות ירדו אך כשבדקתי את העין גיליתי כי קיימת בלוטה מתחת לעפעף רואים אותה בבירור רק כשסוגרים את העפעף . יש לציין כי לאחר יומיים הייתה הפרשה קטנה של דלקת מאותה העין בצבע צהוב בהיר . לתשובתך אודה כי אני מאוד בלחץ תור נקבע לי בעוד ארבעה ימים תודה מראש

14/06/2003 | 23:33 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסיגל שלום, קרוב לודאי שאכן מדובר ב"שעורה", כלומק בלוטת חלב של העפעף שנסתמה, התמלאה בחלב, (זה הגוש שאת רואה וממששת מתחת לעור העפעף). לא נראה לי שיש מקום לדאגה, (אין בלוטות למפה בעפעף, אם זה היה מקור הדאגה). ראי מה יאמר הרופא בעוד מספר ימים. (אם הגוש לא יעלם עד אז).

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה