רוצה לקבל פרטים על ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/06/2003 | 15:22 | מאת: ורד

דר' שלום אני סובלת מניתוח מלידה (תורשתי, יש גם לאמא ולאחי), בגיל 12 עברתי ניתוח, אבל עדיין יש לי פזילה קטנה, שהרבה אנשים לא רואים בכלל, הנושא נורא מפריע לי ופוגע בבטחון העצמי שלי. הייתי רוצה לקבל פרטים אודות הניתוח (עם מי ניתן להיעץ בפגישה פרונטלית ומה עלי לעשות), במידה ואחליט לעשות ניתוח, האם תמליץ לי לעשות זאת לאחר שיהיה לי ילד משלי (אני מבינה שהרדמה כללית לא הכי מומלצץ, במיוחד אם עברתי אותה מספר םפעמים בחיים שלי). מצפה לתשובה תודה מראש

04/06/2003 | 08:27 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לורד שלום, בנושא ניתוחי פזילה את צריכה להבדק ולקבל ייעוץ מרופא עיניים ילדים. כללית- לא קשור להריון, לידה או מספר הרדמות כלליות.

04/06/2003 | 10:43 | מאת: ורד

מה עלי לעשות? האם יש לך מישהו להמליץ עליו באזור חיפה והצפון?

08/12/2004 | 11:21 | מאת: רבקה

בני בן 5 חודשים רופאת עיניים שלחה אותי לבצע את הבדיקה הזו והתוצאה שקיבלנו היא שישנו איחור בין מה שהוא רואה לבין מה שמגיע למוח [אם הבנתי נכון] שאלתי היא אם אכן כך הוא המצב כיצד זה יכול להשפיע על בני ?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה