פזילה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/05/2003 | 21:39 | מאת: לימור ב

שלום, אני בת 26, בילדות עברתי 2 ניתוחים לצורך תיקון הפזילה וניתוח נוסף לפני כ 4 שנים. במסגרת העבודה אני מבלה זמן רב מול המחשב, ולאחרונה אני מתעייפת מהר וכאשר אני לחוצה או לא מרוכזת העיין גם "בורחת" לי. האם הירידה בכושר הראיה קשור לפזילה? (מעולם לא הייתי זקוקה למשקפייים). בילדות, כחלק מהטיפול הייתי חובשת את העיין עם רטייה למספרשעות ביום - האם כדאי להתחיל עם זה שוב, או שיש דרך אחרת "לתרגל" את העיין. האם ניתן בכלל לפתור את הבעייה לחלוטין?

29/05/2003 | 16:39 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללימור שלום, התופעות יכולות להיות קשורות לקשיים שיש לך בחיבור דו עיני. רטיה לא תהייה יעילה, תרגול-ייתכן שכן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה