בדיקות עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

03/01/2003 | 14:49 | מאת: עומרי

ברכות לאתר החדש אני תמיד מתלבט בשאלות כמו: באיזה גיל צריך להביא ילדים לבדיקה ראשונית? וכל כמה זמן צריך לבדוק ראיה אצל ילדים? תודה עומרי

03/01/2003 | 19:27 | מאת: ד"ר דורון נוימן

בדיקת כל תינוק בערך בגיל שנה, **כולל**!! מתן טיפות הרחבה וקביעת התשבורת ("מספר המשקפיים" צריך להיות "פלוס" קטן ובלי הבדל גדול בין העיניים) ,יאתר בזמן את כל אלו שצריכים התערבות מוקדמת וימנע את התפתחות העין העצלה. במידה והבדיקה הראשונית תקינה, יש לבצע בדיקת ראיה בגיל 3-4 כאשר הידל גדול מספיק לענות על ציורים

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה