ירידה בראיה בעקבות ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/05/2003 | 12:59 | מאת: פוזלת אחת

שלום, לפני כשבועיים עברתי ניתוח פזילה בשתי העיניים. בבדיקת הראיה שנערכה השבוע, נראה שמספר המשקפיים שלי גדל בכמעט מספר שלם באחת העיניים, ובחצי מספר בעין השניה (לרחוק). מה קרה?

24/05/2003 | 15:52 | מאת: ד"ר דורון נוימן

בת כמה את? יתכן שנוי בתשבורת לאחר נתוח פזילה. צריך להמתין מספר שבועות

24/05/2003 | 22:34 | מאת: פוזלת אחת

היי דוקטור, חמוד שאתה עונה כל כך מהר! אני בת 26 וזהו הניתוח הראשון. בבדיקה עם טיפות להרחבת אישונים העניינים נראו תקינים (אני לא מבינה בזה כלום, אני לא ממש יודעת מה זה אומר). כשמתבוננים מקרוב הסטיה קטנטנה, אבל כשאני מסתכלת למרחק אני עדיין עקומה. יש בכלל צ'אנס שהעסק עוד יתיישר? יש סיכוי שהירידה בראיה תעלם?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה