נפיחות,אדמומיות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/09/2008 | 13:52 | מאת: אלינור

שלום בתי בת השנתיים סובלת כבר כמעט שנה מאדמומיות בעפעפים מלווה בפצעונים לבנים קטנים כל פעם זה בה והולך בשני העיניים, נראה שזה מפריע לה כי היא כל הזמן משפשפת, הייתי כבר אצל 5 רופאים שונים בהתחלה אמרו דלקת אחר כך שעורה אחר כך תגובה אלרגית אחר כך שיש לה איזה בעיה בבלוטות ושלחו אותי לשניידר עד שהגיע התור שלי כבר לא היה לה אדמומויות והרופא אמר שאין לה כלום( מה שכמובן השתנה למחרת) אני כבר ממש מיואשת שום טיפול לא עוזר לה אני כל הזמן מציקה לה עם תרופות ורופאים וזה כל הזמן חוזר אף רופא לא נתן לי פתרון כבר חשבתי ללכת פרטי (כי התורים במרפאות חוץ לא מאפשרים לי לבוא כשיש באמת התפרצות)אבל אני לא יודעת מי באמת מומחה אשמח לתגובתכם תודה

02/09/2008 | 22:44 | מאת: ד"ר דורון נוימן

נשמע כמו הפרעה בבלוטות החלב של העפעף. (שעורה שייכת לתחום הזה של מחלות). זה מצב כרוני שהטיפול בו הוא על ידי ניקוי קבוע של העפעפיים ושמירה על היגיינה שלהם.מידי פעם צריך תוספת של אנטיביוטיקה במשחת עיניים. בטיפול טוב כולם משתפרים עד למצב שאין כמעט הפרעה. כל רופא עיניים לילדים יוכל לטפל בה, אנו רואים לא מעט מקרים כאלו. (אגב- מכל הרופאים שראו אותה, האם נעשתה גם בדיקת משקפיים לעין עצלה? (הבדיקה בה היא מקבלת טיפות להרחבת האישונים וממתינה שעה בחוץ לפני הבדיקה). זה כמובן פי אלף יותר חשוב מהבעיה בעפעפיים.) דר. נוימן

03/09/2008 | 13:14 | מאת: אלינור

תודה על תשובתך המהירה, אתמול הייתי איתה אצל רופא ילדים כי זה נורא התנפח והיא צרחה הרופא גם אמר שלדעתו זה שעורה כרונית או אלרגיה היא נתנה לי משחה לעיניים ואבקת סינגולאר לאלרגיה (הילדה אסמטית קשה יכול להיות שזה כתוצאה מהנברוצמבר או הבודיקורט) אם זה באמת שעורה כרונית זה עובר מתי שהוא לגמרה? לגבי עין עצלה לא עשו לה בשנה האחרונה בדיקה כזו (זה יכול להיות קשור? זה תופאה שחוזרת לה בשני העיניים) כשהיא היתה יותר קטנה עשינו לה בדיקת פזילה כי זה תורשתי במשפחה של בעלי אז אולי אז בדקו את זה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה