פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/05/2003 | 14:39 | מאת: שני

שלום, אני בת 28 ומרכיבה משקפים , מספר 3.5 בשתי העיניים ו- 0.5 צילינדר אם אני קוראת קריאה ממושכת כמו בספר כשעה- שעתיים (ללא משקפיים היות והם רק למרחק) לאחר מכן קשה לי להתמקד בראיה ואני פוזלת. לכן איני יכולה לקרוא אם אני יודעת שלאחר מכן אני אמורה להפגש עם אנשים. מדוע זה קורא ? האם ישנה דרך למנוע זאת ? תודה

21/05/2003 | 08:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשני שלום, האם המשקפיים הם פלוס או מינוס? אם פלוס- התלונה ברורה, ואת צריכה לקרא עם המשקפיים כדי למנוע "שבירה" של הפזילה. אם מינוס- כדאי שתבואי או תפני להערכת פזילה מלאה, כולל תשבורת עם טיפות הרחבה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה