כאב עיניים מול מחשב

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/05/2003 | 19:07 | מאת: אסף

שלום שמי אסף ואני מבלה את רוב יומי מול המחשב, שמתי לב שאחרי כמה שעות העיניים שלי מתחילות להיות קצת כבדות ויש לי מין "תחושה" כזו לא הכי נעימה. אני יודע שיש כמה חוקים מומלצים לאנשים שמבלים את רוב שעות היום מול המחשב, אודה לך אם תוכל להפנות אותי לקישור המתאים. תודה מרשא

21/05/2003 | 08:31 | מאת: ד"ר דורון נוימן

נסה את הפורום לבעיות עינים הכללי. בעקרון- 1-מסך נמוך ככל האפשר, (הכי טוב-בתוך השולחן בזוית קלה, כמו שהיית מניח ספר לקריאה ממושכת. 2-בדיקת תשבורת לוודא שאין לך רוחק ראיה המקשה על עבודה ממושכת לקרוב, (איך אתה בקריאת ספר ממושכת?). 3-הפסקה למספר דקות מידי פעם, כדי לאפשר הרפיית המאמץ לקרוב ומצמוץ תקין.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה