התאוששות מניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/05/2003 | 21:30 | מאת: ילדה אחת

מה בדיוק קורה בשרירי העיניים מיד אחרי ניתוח פזילה? האם התפרים צריכים להעלם כדי שניתן יהיה לבחון את התוצאה? מדוע זה לוקח זמן עד שהתוצאה מתייצבת? מתי ניתן לומר האם הניתוח הצליח או נכשל? תודה %-)

19/05/2003 | 00:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

התפרים נמסים תוך מספר שבועות, אך זה לא קשור לתוצאות הניתוח. בלי קשר לנושא התפרים, צריך בדרך כלל להמתין מספר שבועות כדי להעריך את תוצאות ניתוח הפזילה. לוקח למח (שהוא הקובע את מצב העיניים אחת ביחס לשניה), זמן להתרגל למצב החדש ולהתייצב על זוית חדשה בין העיניים, (רצוי קטנה מ-4 מעלות).

19/05/2003 | 09:24 | מאת: ילדה אחת

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה