יתוש בעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/05/2003 | 02:57 | מאת: חני

שלום מזה זמן רב שאני רואה יתוש {כך אני מכנה את הצורה שאני רואה} וזו צורה קבועה . כל אימת שאני מזיזה את מבטי, לשם גם עובר היתוש. יש לציין כי אני בת 50 ופוחדת ללכת לרופאים. בכל אופן נאלצתי ללכת לרופאת עיניים, כי הייתי מאוד לחוצה, והיא הסבירה לי משהו על ג'ל בעיניים, ושאני לא צריכה לדאוג. האומנם? בתודה ובתקוה שתשובתך לא תלחיץ אותי יותר... בתודה {שוב} חני.

19/05/2003 | 00:29 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לחני שלום, מכיוון שהתופעה יותר ממספר שבועות, אין לך מה לדאוג. סיבוכי הפרדות הזגוגית-"הג'ל"- מופיעים תוך זמן קצר בדרך כלל. אני מקווה שהרופא שהסביר לך על הג'ל גם בדק את הרשתיות בהרחבה ("טיםפות טשטוש"). אם לא-כדאי לעשות את זה לוודא שאכן הרשתית לא נפגעה. (כאמור- אחרי זמן רב, אין כבר סיכון ממשי) מקווה שנרגעת...

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה