משקפי שמש לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/05/2003 | 13:48 | מאת: אורלי

לדר' שלום, בני הקט בן שלוש וחצי חודשים. כאשר אני יוצאת איתו לטיול בעגלה ניכר כי השמש מסנוורת, מצד שני חבל לא לאפשר לראות את כל העצים וכו'... ראיתי משקפי שמש לתינוקות בחנות לילדים של KEDS ועליהם מדבקה שאומרת שהם UV PROTECTED. אבל כבר שמעתי שזה לא אומר. עלותם רק 30 ש"ח ולמרות שאני שמחה שזה לא יקר, זה מעלה את חשדותי לגבי טיב המוצר. רציתי לדעת האם אתה ממליץ על סוג מסוים. האם זה בסדר לשים לתינוק משקפי שמש. בברכה, אורלי

19/05/2003 | 00:06 | מאת: ד"ר דורון נוימן

יש הממליצים משקפיים עם הגנת UV גם לתינוקות, מחשש לנזק מצטבר לעיניים. אני לא בטוח עד כמה זה באמת נחוץ. גם במשקפיים זולים יכולה להיות הגנת UV. (זה דבר זול מאד לייצור, טובלים את העדשות בתמיסה מתאימה.)

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה