בדיקת ראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/05/2003 | 21:22 | מאת: יעל

מאיזה גיל מומלץ לעשות בדיקת ראיה לילד? שמעתי שקיימת בדיקה חדשה ללא טיפות עיניים בעזרת צילום העיניים ע"י מצלמה מיוחדת. האם יש לכם פרטים איך משיגים את הטלפון כדי לברר ולקבוע?

08/05/2003 | 22:39 | מאת: ד"ר דורון נוימן

בגיל שנה (בדיקת עיניים ותשבורת). הבדיקה ללא טיפות יכולה להחמיץ את הדבר העיקר בגללו צריך לבדוק את הילדים-רוחק ראיה. אם את בכלל זאת מעוניינת בבדיקה הזו (יותר טוב מכלום, פחות טוב מבדיקת רופא כולל מתן טיפות (אמנם צורב ל20 שניות, אך יכול למנוע עין עצלה לכל החיים)), חפשי תחת השם "ראיית הנולד"

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה