דמעות בעיניים בעת צפייה בטלוויזיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/05/2003 | 16:28 | מאת: לילך

שלום אצל שניים מילדי -בת 8 ובן 3 שמתי לב שכאשר הם צופים בטלויזיה, פעמים רבות עיניהם מתמלאות בדמעות. האם זה מצביע על בעיית ראיה כלשהי? האם יש מקום לבדיקה של רופא עיניים או אופטומטריסט? תודה לתשובתך

08/05/2003 | 22:36 | מאת: ד"ר דורון נוימן

בדרך כלל לא, יתכן והם ממעטים למצמץ כאשר הם מרוכזים בתכנית? האם עברו בדיקת עיניים מלאה בגיל שנה, ובדיקת ביקורת לפני ביה"ס? אם לא, הם צריכים בדיקה בלי קשר לתלונה הספציפית. (גם רוחק ראיה לא מתוקן יכול לתת סמפטומים כנ"ל, ויתגלה בבדיקה)

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה