קילוף בעפעף..

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/04/2003 | 13:41 | מאת: לימור

בני בן שנה וארבעה חודשים. מזה מספר שבועות סובל מעפעף עין שמאל אדמדם ובחיבור בין העפעף לריסים ישנו מעין קילוף. נראה כמו קשקשת ומאידך גם קצת דלקתי בגלל נפיחות קלה מאוד. אין הפרשה נוזלית מהעין. בביקור אצל רופאת עיניים היא קבעה שכנראה מדובר בדלקת עיניים קלה ונתנה לנו טיפות ומשחה שלא סייעו. רופאת המשפחה גם העלתה השערה שמדובר בדלקת ונתנה לנו טיפות . האינטואיציה שלי אומרת שזה לא ממש דלקת רק יובש או קשקשת שכזו. מה ניתן לעשות? הטיפות לא עוזרות עד כה. במקביל אני מנקה את עינו של בני ב- LID CARE. האם התיאור נשמע כמו קשקשת?

16/04/2003 | 00:34 | מאת: ד"ר דורון נוימן

שווה להתייעץ עם רופא עור (לילדים). בעיות העפעפיים חלקן בעיות דרמטולוגיות שלא קשורות למחלות עיניים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה