תיקון פזילה בליזר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/01/2003 | 10:07 | מאת: ח.ש

דר נוימן שלום האם נתן לתקן פזילה באמצעות ליזר? מדובר בבת 20 עם פזילה קונווגנטית שמתוקנת כמעט לגמרי עם משקפיים (+1.5) עברה ניתוח לפני כ ארבע שנים הניתוח כמעט לא שינה את זווית הפזילה. תודה

10/01/2003 | 11:45 | מאת: אייל ברקו - אופטומטריסט

שלום, אם המשקפיים מתקנים את הפזילה כמעט במלואה, כך גם ניתוח הלייזר יתקן באותה מידה את הפזילה ( כמובן במידה והניתוח יצליח). ניתוח הלייזר פשוט יחליף את המשקפיים. יש להיועץ לפני כן עם רופא עיניים לילדים או עם אופטומטריסט שמתמצא בבעיות תפקודיות של העיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

11/01/2003 | 17:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

האם רואים את שארית הפזילה רק לקרוב או גם לרחוק? האם יש בעיה קוסמטית משמעותית כאשר מרכיבה את המשקפיים? גם ניתוח ליזר מוצלח שיתקן את כל ה+1.5 לא יפתור פזילה לקרוב אם קיימת עם המשקפיים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה