אסטיגמטיזם בתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/11/2006 | 12:34 | מאת: קרין

לביתי בת 9 חודשים אובחנה אסטיגמנטציה בבדיקת הרחבת אישונים. מה הסבירות שזה יעלם וכיצד מטפלים? תודה מראש,

16/11/2006 | 17:13 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לקרין שלום, כמה אסטיגמטיזם ובאיזה ציר? בכללי , אסטיגמטיזם בילדים נוטה לרדת, אבל כאמור תלוי איזה וכמה, ומה ההבדל בין העיניים. דר. נוימן

17/11/2006 | 11:22 | מאת: קרין

ד"ר נוימן היקר שלום, ראשית, שוב תודה על תגובתך. בנוגע לשאלתך, להלן הממצאים: עין ימין ועין שמאל אותו המספרים: 1.5+1.75X90 + בבדיקה לא נצפה כל ממצא אורטופתי הראוי לציון . פרט לאסטיגמטיזם. תודה קרין

17/11/2006 | 11:30 | מאת: קרין

תבחין כסוי ללא תיקון לקרוב: CSM CSM שלילי פריזמה 25 בסיס החוצה: מזיגה פריזמה 10 בסיס מטה - אין העדפה קונורגרציה : טובה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה