דרמואיד ציסטה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/09/2006 | 10:27 | מאת: זיו

שלום בתי בת חודשים וחצי נולדה עם גוש בעין שמאל שנקרא בשפה הרפואית "דרמואיד ציסטה"גוש שומני שהתפתח בבטן(כמובן של אשתי)ונשאר עד עצם היום הזה,לאחרונה החל גוש שומן זה לגדול, ולאחר בדיקה אצל רופא עיניים נאמר לנו שיש להסירו ע"י ניתוח פשוט יחסית שמבוצע בהרדמה מלאה(בבית חולים העמק בעפולה). עקב חששותינו הרבים מניתוח זה(לאשתי ולי)ברצוני לשאול מספר שאלות: האם יש מקום המתמחה בניתוח כזה/רופא? האם ניתן לבצע ללא הרדמה מלאה? חשוב לציין שאני מבוטח בכללית מושלם. תודה זיו הרשקוביץ

29/09/2006 | 11:21 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לזיו שלום, התשובה היא "לא" לשתי השאלות. רופאי עיניים לילדים ורופאים אוקולופלסטיקאים (רופא עיניים המתמחה בניתוחי עפעפיים) או פלסטיקאים שאינים רופאי עיניים מיומנים בביצוע ניתוח זה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה