תינוקת בת שנה ו-9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/03/2003 | 05:31 | מאת: עומר

שלום לקטנה יש ראיה לטווח רחוק מעבר לגילה ואמרו לי שיתכן שתהיה פזילה קטנה ולעקוב אחריה ושאלתי היא לגבי משקפי שמש איזה לקנות לה כי היא כן מעוניינת להרכיב שהשמש לא תסתיר לה... מפלסטיק מיוחדות ?מזכוכית?כיצד להתייחס בקניה של האביזר הזה ? תודה רבה

10/03/2003 | 09:14 | מאת: אייל ברקו - אופטומטריסט

שלום עומר, כל משקפי שמש שתקנה בחנות אופטיקה ( ולא בשוק או בחנות לבגדים למשל ) יהיו עם הגנה מלאה נגד קרינת הUV המזיקה של השמש. חשוב לקנות משקפי-שמש עם עדשות מפלסטיק בלבד לגילה, מפני שזכוכית לא בטיחותית, לפי דעתי גם לא תמצא משקפיים לילדים עם עדשות זכוכית. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה