לחץ בעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/01/2003 | 15:23 | מאת: ג'וני

שלום ד"ר, חמותי התעוורה בעין אחת, בפתאומיות, ונאמר לה שזה נגרם כתוצאה מתהליך הדומה לאירוע מוחי. היא סבלה במשך תקופה מלחץ בעין, וטופלה ע"י טיפות-עיניים, אך מסתבר שהטיפול לא עזר. האם ניתן להחזיר, ולו חלקית, את ראייתה בעין הפגועה, ואם כן, למי לפנות ? אני מודה לך עבור זמנך ותגובתך. בברכה, ג'וני

08/01/2003 | 19:41 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ג'וני שלום, נשמע כמו ארוע וסקולרי (חסימת עורק או וריד) תוך עיני. אתה צריך יעוץ ומעקב של מומחה רשתית. (לא לשכוח לברר לגבי גורמי סיכון, עיניים או כלליים, לארוע דומה בעין השניה ולטפל בהם.)

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה